Arkiv - 2014


25/5

Vinnare av 1 kg Lundasparris!

Lyckliga vinnare av 1 kg sparris: Gunilla Wingren - fanns på plats och hämtade sina 1 kg! Iva Pogacnik - välkommen till oss och hämta din Lundasparris! Marie-Louise Hedberg - välkommen till oss och hämta din Lundasparris! Karin Persson - välkommen till oss och hämta din Lundasparris! AnnMari Anderson - välkommen till oss och hämta din Lundasparris!
25/5

Öppet hus - Vilken härlig dag!

Tack alla besökare och utställare! Solen sken och vi besöktes av en överväldigande skara av matsugna - cyklandes, promenerandes och med bil! Matmarknaden var fylld av härliga produkter och läckerheter - det var bara att vandra runt och smaka. Vinprovningen var i princip fullsatt - inte undra på det med dessa fantastiska italienska viner från Italienska magasinet! Och så klart vår Lundasparris! Sparrsivandringarna rönte stort intresse och gruppen verkade ha en egen dynamik när den växte efter hand som vandringen pågick. Roligt att träffa våra konsumenter och fantastiskt roligt med det stora intresset för sparris - hoppas att vi lyckades besvara alla era frågor!! Vi ses här igen nästa år!
12/5

Lundasparris på menyn hos Hamn o Peppars 10-års jubileum!

Hamn och Peppar firar 10-års jubileum genom att ha Lundasparris på menyn hela veckan. Fantastiskt god laxlindad Lundasparris med härlig citronsmörsås! Väl värd att testa under lunchen i veckan!!
10/5

Lundasparris i Saluhallen i Lund tillsammans med Les Halles= Succé!!

Fantastiskt roligt att möta våra kunder i hjärtat av Lund, tillsammans med Martin Andersson/Les Halles. Martin bjöd på Lundasparris tillagat på plats på sitt eget sätt - och det blev en rykande åtgång!! Delikatesser med Lundasparris i glas som små shots tog slut inom en halvtimme! Tur att det fanns mer sparris att tillaga .... En ny och spännande erfarenhet
3/5

Vilken respons vi får!

kommentarer när vi kört ut och levererat Lundasparris till kiosker och butiker!!
1/5

Kioskerna är på plats!

Under dagen har vi kört ut våra röda Lundasparriskiosker, så nu kan ni handla nyskördad Lundasparris! De röda kioskerna finns nu ute på platser runt Lund. För karta klicka här
27/4

Årets första skörd!

I dag skördade vi Lundasparris för första gången för säsongen. Tyvärr är skörden ännu så länge för liten för att kunna sätta ut de röda kioskerna, men det är bara en tidsfråga! Vi informerar här på förstasidan så fort kioskerna kommit ut.
16/4

Lundasparris i SKD "På Landet" nr 3, 2014 s 4-5!

Läs artikeln här
15/4

Första sparrisknoppen!

Nu har den första knoppen stuckit upp och visat sig ovanför markytan! Ännu är det för kallt för att det skall kunna växa för skörd - men snart kommer värmen och då kommer sparrisen att växa...!
Maj

Öppet hus med matmarknad och vinprovning 25 maj 2014

Vinprovning, matmarknad och sparrisvandring! Läs mer här